KOs UnTuK KAwen

TQ FOLLOW>> I FOLLOW U BACK

My Weeding Anniversary 31 Ogos 2012

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
I LOVE MY HUSBAND

Isnin, 25 Februari 2013

Kasut Hantaran Kahwin Untuk Dijual

Assalammulaikum..dan salam 1 Malaysia...

chewah..berpolitik lak..pape pun aku sentiasa mendoakan agar Malaysia terus aman sejahtera hendaknya..amiinnn..

kembali seperti tajuk di atas...aku da nak jual...

"Hey barang baik..hey barang baik... hehehe...

Pada sape yang berminat nak belik kasut nie leh lah tinggal comment...serious buyer sahaja ok!!!

meh aku citer sejarah kasut ini pada aku..

Kasut nie..kasut hantaran kawen aku bulan 9 lepas...
tp disebabkan aku tak tau bila nak pakai..and tak penah pakai lagi..aku nak jual kasut nie...
sayang mmg syg ;(..tp kalau biar buruk lam almari lagi sayang..jadi amik keputusan nak let go pada sape2 yang berminta..

Jenis: Carlo Rino

Saiz: 40

Harga Asal: RM145 

Harga Nak Jual: RM120 sekali post

Tip top lagi tak penah pakai lagi cuma try2 je adalah..

cepat..sape cepat dia dapat...terhad da satu jer...








mmg elok sgt lg...janji mesti puas hati..lai..lai sape cepat...dia dapat...




Yang Cute ^_^.
Liyana Alia

2 ulasan:

  1. cantiknye,,heheh saiz saye tu tp lom ade ongkos,hihihi

    BalasPadam
  2. kalau flat shoe mmg ioll amik dah..
    cantik la..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...