KOs UnTuK KAwen

TQ FOLLOW>> I FOLLOW U BACK

My Weeding Anniversary 31 Ogos 2012

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
I LOVE MY HUSBAND

Selasa, 17 April 2012

Tiara Fazlin Jaludin

Tak Ku sangka...x ku duga org yang ku tunggu dah tiba..waaa aku masih dalam truma nie..sbb pe ce ko org teka...aish pending ar ko org nie..baca title lah beb 2 pun lemah kan hahaha...hari nie pg2 hari sampai je ofice menda pertama aku wat on lappy..log in fb and tgk msg..weiii..tttiiiiaaarrraaaa..tulen msg aku toq..dia msg aku...mn nak pg nie aku nak lompat si katak lompat ke kat office nie...ke nak duduk bawah meja nages sorg2 sbb tiara msg aku..+ add aku + chat aku + comment aku + follow blog aku + comment Blog aku + walaweiiiiiiii...gila ape mau x sawan tages aku cm nie..start smlm anis bg link blog dia..aku follow blog dia...past2 duk betapa depan lappy..baca blog dia..dari satu story ke satu story..ala seronoknya dia g jalan je cik tiara ni..tp x pe aku dpt berangan bejalan ngan dia pun ok lah weiii...dah lah si tiara nie lawa orgnya cam artis wei..muka dia ada iras artis indonesia beb sape kenal cinta laura artis indon..lau ko org nak tau aku pandang je terus ingat cm artis beb hehehe...so leh x lau nak pgl tiara artis irlend sbb now she stay irlend kan2...x kira nak marah ke x..aku nak panggil gak (tiara jgn marah ye sbb u mmg dah taraf artis now k ^_^)
jadi hari ini aku mmg happy giler lah..x sia2 aku puasa ganti hari nie sbb x lapar sbb tiara dah wat aku kenyag toq...hahaha...wei ko org ingat aku nie muka Tipu reka2 citer nak cari publisiti ke..x lah..mmg aku chat ngan tiara nak bukti nah amik tgk jgn nages ek lau tgk dia comment aku...see ko org buka mata luas2 k tgk dia comment pe dia ckp header aku comel mcm aku hehehe..Ya Allah mau aku x sawan wei...x caye lagi aku ckp dia chat ngan aku meh aku tunjuk lagi
 

</></></></></></>



haaa mula lah tu..jelous lah tu aku bukan lah nak tipu tp setakat bangga lah jugak hehehe...jadi pad u Allsss semua2 kat luar sana undi lah tiara dia x lama lagi akan tersenarai antara top 10 blogger terhebat kat mesya nie caye lah amin..di samping 2 gak aku nak tolong bis tiara nie jugak..so pada semua rakyat kuantan yang duduk disekitar cenderawasih,bkt setongkol,im,kg tengah,kg jawa..mari lah ramai2 serbu ke warung tiara..cepat pgg cari warung tiara kat area tabika kemas bukit setongkol tepi jalan tu..nanti sampai warung 2 jerit bawak sepanduk ramai2 pangil nama tiara yer..nanti ko org leh tgk live web cam ngan tiara guna skype dari irlend ok..(hahaha huru hara lah warung tiara aku x tau)...tiara ampun kan akak lau tiara jadi jutawan nanti sbb kan ramai serbu warung tiara yer hehehe...jadi nanti lau aku jg bff tiara agak2 da x sape2 yg jelous hehehe.. so selamat membaca entry yang x bp nak sihat aku nie sbb ketor pasal tiara nie x habis lg..ngah cuba kembalikan ingatan aku nie sbb ilang ingatan jap tadi kan2 hehehe..jadi lau x caye tiara nie setaraf artis ko org leh tgk nie di persembahkan tatatataaaaraaaa......Artsi Irlend Vs Indonesia..sila tinggalkan undian anda ( kod 11 utk tiara ) utk (kod 00 utk cinta)..cepat2 kita tgk undia siapa tertinggi pasti tiara nya..jadi selamat mengundi ok..(tiara entry nie just for you thkzz coz add approve and chat with me..and i wish u semoga terus berjaya dalam kerjaya and sentiasa sihat hendaknya..peace toqqqq ^_^.



P/S: PADA SESIAPA YG MASIH TIDAK MENGENALI GADIS COMEL NIE LEH TRY MASUK BLOG NIE http://tiarafazlin.blogspot.com/ IDUPA PASTI CERIA TOQQ....=)
P/S: HAA UTK PENGETAHUAN KO ORG GAK DA ORG CUBA MENYAMAR NAK JADI TIARA MENGGUNAKAN ACC FB LAIN AND USE PIC TIARA SO SEBELUMNAK ADD LINK NIE TIARA PENYAMARAN  http://www.facebook.com/profile.php?id=100002239085777&ref=ts  (TIPU)


Yang Cute ^_^.
Liyana Alia

10 ulasan:

  1. hamboi..smangat melobi tiara jakulina nih...ak baca blog die brkurun dh..ko bru nk kecoh..hape daaa.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku peduli pe ko baca je..aku chat ngan dia dlu wahahaha..anis ko jgn jelous k hehehe...

      Padam
  2. Kod 11 Undian Utk tiara ok...

    BalasPadam
  3. hahaha...xjelez pown...ak kn peminat yg diam...opkoz ak undi tiara....

    BalasPadam
  4. kak liya! hahah ape ni kak! terkejot sy haa..serious lah kak, sy chat gitu2 je tp akak suke jgk smpai buat entry..terharu la gini..sobs..anyway thank u doakan kejayaan tiara kat sini..tp tolongla jgn doa jd top 10 blogger..sy tak mau kak..sobs :(
    jumpe nnti akak kawin bulan 9! me heart u! <3

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe suka lah sbb dapat chat ngan tiara ternyata anda kan seorg yg sombong..jadi harus lah dilayan dengan bek kan2 hehehe...owh jemputlah yer kawen liya..i like lau u dtg hehehehe...

      Padam
  5. seronoknyee...hehe
    yeaahh..undi tiaraa....!! ^^

    efa folow sini :)
    jemput singgah... http://efagurlz.b;logspot.com

    BalasPadam
  6. kak tiara? ehehe. dua pupu saya kott :)
    comel kan kan kan?
    beliau memang comel sejak kecil lagi. bila dah besar, semakin bertambah pulok kecomelannye (^_~)
    baca sini : http://sweetbungabulan.blogspot.com/2012/04/sebab-sebab-blog-korang-terbengkalai.html

    BalasPadam
  7. saje nk cari name tiara fazlin kat google...jmpe blog akak...haha..betol3... kak tiagha is the only 1 famous blogger yang sudi reply, chat, komen, like, datang blog kite...huhuhu...sayang kak tiagha ketak ketak

    BalasPadam
    Balasan
    1. tau takpe hehehe..sgt periang orgnya..hehehe..akak dah penah jumpa ngan dia masa dia lik tahun lepas..^_^

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...