KOs UnTuK KAwen

TQ FOLLOW>> I FOLLOW U BACK

My Weeding Anniversary 31 Ogos 2012

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
I LOVE MY HUSBAND

Ahad, 17 April 2011

OK x Lau Cam Nie??

(GAMBAR SEKADAR HIASAN)

semalam masa syok2 duk usar2 page fb org aku..ni jenis suka tgk gambar..x kesah lah sape2 aku men add je..lau asew nak padahal x kenal pun hehehehe..tengah2 usar fb tetiba jumpa satu fb mamat nie...perh aku telah terpikat ngan keta waja warna pink nie..like..like..sukanya..aku baru je mencari2 lawa ke waja cat pink..tup..tup..bila tgk je waja nie cat pink smart je.membuak2 lah hati ini nak cat pink lah hehehe...tp kena kumpul duit lah dlu tah bila baru dapat cat x tau lah hukhuk..pape pun mmg smart lah..why coz i nie fanatik giler ngan warna PINK so sape x suka pink jgn comment yek nanti lia gigit kang hahaha....=)

1 ulasan:

  1. sejak bila suka pink ni..huhuhu
    jalan tar pink ko nak x??

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...