KOs UnTuK KAwen

TQ FOLLOW>> I FOLLOW U BACK

My Weeding Anniversary 31 Ogos 2012

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
I LOVE MY HUSBAND

Jumaat, 6 April 2012

AngaN2 SaTu MasA NAnti

Sebenarnya tiap org pun da keinginankan lagi2 mesti da terdetik kat hati tu..(KALAU LAH AKU DA DUIT NAK LAH PG JALAN _ _ _ _ _ _ _ _ (pandai2 lah ko org letak nama tempat ko org ek) tp lau aku lah diberi peluang kan2 nak sangat2 pg KoREA....tp 2 lah kan sekadar angan2 je lah nak pg tu x tau lah bila jd kalau berangan pun syok gak kan...tau x aku berangan pe aku nak baring atas salji 2 guling2 sampai jadi bebola ais leh x ???da sape2 leh tolong jawap x persoalan aku tanya 2??? kan bestkan2..tp 2 lah nak wat cm mn kita nie x dok orang nak ajak pung cian ke kita kan...
(TaH PiC SaPe Aku remBAt Je KaT GOOgLe Td PiNjam Ek hehehe)

Past2 lagi nak Pg Singapore pun nak pg gak nak pg mn tempat 2 nama universal studio kan..org kata sonok dapat jalan2 pun jadi lah..kan nak membeli sangat..org kata jauh perjalan luas lagi  pengetahuan yang kita perolehi..sbb tiap kali kita pg ke satu tempat yang pada kita dia berbeza ngan budaya kita..kita akan belajar mcm2 perkara..mungkin dari segi sudut budaya dia org..past2 mungkin menda2 yang x da kat negara kita  tp da kat negara dia org leh membuatkan kita peroleh idea yang banyak..past2 kalau da jenis2 bangunan yang pelik 2 pun leh dapat ilham gak..masa sama leh cari kwn2 baru kan hehehe...tp 2 lah tu angan2 je..tp mmg nak sgt lah main salji..mesti best kan..past2 masa nie je lah leh merasa nak pakai snow boot yang da bulu2 cm  nie
lau nak pakai kat malaysia nie mmg nak kena kutuk sakai lah..panas2 sebuk nak pakai kasut boot huhuhu..tp 2 lah angan2 je lah berangan je lah ko lia yer..tp x kira lau da rezeki one day nak gak pg x kira masa tu umo dah tua pun kot2  da rezeki kan..jadi doa2 je lah kan hahaha...

3 ulasan:

  1. ape lg?jom arr universal studio..kah3....:p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom2 bapok lah aku nok nya wakakakaka

      Padam
  2. mcm la ko ley join!!!!menci3....miahahaha....

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...