KOs UnTuK KAwen

TQ FOLLOW>> I FOLLOW U BACK

My Weeding Anniversary 31 Ogos 2012

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
I LOVE MY HUSBAND

Isnin, 31 Disember 2012

Good Bye 2012 Welcome 2013

Assalammualaikum.. sebelum masa berlalu..sebelum tahun berganti...sebelum tahun 2012 melabuhkan tirainya..aku nak mencoretkan seba sedikit akan suka duka 2012...aku rasa tahun 2012 lah detik yang paling manis...

"dari aku dilamar oleh suami ku dihadapan kedua org tua ku untk pertama kali per jumpaan dia bersama ibu bapa aku..."

"di ikuti rombongan risikan dari pihak lelaki pada6.2.2012"

"di susli majlis pertunangan yang meriah di adakan pada 3.3.2012"

"dan di akhiri dengan perkahwinan yang sangat di nantikan kami berdua pada 31 Ogos 2012"

saat status cik ditukar kepada puan..semuanya berlaku dalam satu tahun yang sama...

"Syukur Alhamdulilah..hari ini 31 Disember 2012 sehari menjelang tahun baru usia perkahwinan genap 4 bulan" tuhan saje yang tahu..semoga perhubungan aku bersama suami akan terus kekal bahagia...

"dan untuk pertama kalinya aku berhari raya bersama suami pada hari raya haji lepas"

diikuti dengan berita kakak iparku mengandung InsyAllah awal lan 3 bakal melahirkan anaknya.. dan dgn serta merta aku mendapat satu lagi gelaran mak ngah hehehe..sbb bakal dapat anak sedara baru kan...

alhamdulilah banyak sukanya...

tak di lupakan juga kedukaan yang aku lalui...

baru2 nie aku eksident tp alhamdulilah tak da pape yang berlaku pada aku...cuma kereta je yang teruk sikit...

tp antara suka dan duka..

aku lebih suka ingat akan perkara yang manis je..sbb kalau leh yang menyedihkan kalau leh aku tak nak dikenang..biarknalah dia berlalu bersama masa silam ku..

Jadi untuk "TAHUN 2013" yang bakal tiba nie...

aku memahat azam didada..ingin terus berjaya dalam apa jua yang aku lakukan..


" untuk jadi seorg isteri yang lebih baik...sesungguhnya aku sgt2 sygkan suami aku...Tuhan saje yang tahu berapa lamanya aku menunggu saat kami disatukan..jadi tidak akan aku sia2 kan peluang yang selama ini aku impikan...aku akan jaga dia sehingga hujung nyawa aku amin..dan cepat2 aku dikurniakan zuriat tu lah perkara yang paling aku nantikan amin...




Yang Cute ^_^.
Liyana Alia


18 ulasan:

  1. SEMOGA TAHUN BARU 2013 MENJANJIKAN LEBIH BANYAK KENANGAN MANIS BUAT AWAK :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih farisha..semoga farisha pun melalui detik 2013 dengan limpahan kengan terindah yer..

      Padam
  2. Amin... semoga tercapai apa yang diimpikan....

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin time ksh sis..semoga sis pun mencapai pe yang sis impikan..

      Padam
  3. salam...moga tahun 2013 akan lebih bermakna dari tahun2 sebelumnya..mudah2an segala impian menjadi kenyataan..aminnnn from mamahanny

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ mamahanny..hope mamahanny pun sama yer...segala aper yang diimpikan akan tercapai amin..

      Padam
  4. amin kak liya..moga bahagia dgn suami :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh TQ so much dear..hope tiara pun sama semoga apa yang dihajati akan tercapai..^_^

      Padam
  5. Balasan
    1. happy new year 2 baby lydia..^_^

      Padam
  6. selamat tahun baru sis =) moge tahun 2013 ni mmbawa bjuta2 kebaikan ye,,=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. time ksh sis..selamat tahun baru utk sis juga..semoga semua dihajati tahun nie akan tercapai..amin..

      Padam
  7. Amin.. semoga Impian tercapai di tahun baru. Selamat tahun baru. Thanks sudi jenguk blog sy yg tak seberapa tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin semoga sis pun mencapai impian di tahun 2013 nie...and terima ksh sundi kunjung kembali blog lia..^_^

      Padam
  8. Happy new year,,follow sini..rasanya background putih lah cantik..sorry atas teguran

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ sis..back ground pink tu tukar putih ke??

      Padam
  9. semoga ipian dapat dicapai ditahun 2013 ni ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. time ksh sis..diharap sis pun sama.mencapai pe yang dihajati utk tahun nie..amin..

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...